69vnphim sex sexj88vn6969vn 123b5679 123b j88
Een frisse biologische salade

Een frisse biologische salade

Extra informatie mbt natuurvoeding: De ingrediënten van deze salade komen ongeveer in gelijke verhoudingen uit de driegeleding van de plant.

Ingrediënten

  • 200 gr gekookte bietjes
  • ½ rode ui
  • ½ appel
  • 1 handsinaasappel
  • 2 stengels bleekselderij
  • Enkele radijsjes
  • Een handje kiemen/alfalfa
  • Handje rucola salade
  • Handje gehakte walnootjes
  • Scheut olijfolie
  • Citroensap
  • Peterselie

De salade op de foto is volledig gemaakt met ingrediënten van biologische oorsprong.

Bereiding

  • Snijd de gekookte bietjes in dobbelsteentjes, de rode ui, bleekselderij en appel in stukjes, de sinaasappel in partjes en in stukjes, radijsjes in plakjes, hak een handjevol walnootjes en de peterselie fijn.
  • Doe een flinke scheut olijfolie en wat citroensap in een kom. Voeg iets zout en wat peper naar smaak, toe. Voeg vervolgens alle bovengenoemde ingrediënten toe en meng door elkaar. Versier met walnootjes en fijngeknipte peterselie.
 

Meer inspiratie nodig?

Klik op het plaatje hieronder om op bol.com receptenboeken of keukenmaterialen te bekijken. Gebruik verschillende zoektermen om te zoeken naar het juiste artikel. Als je bestelt via deze knop ontvangen wij een kleine provisie maar jij betaalt daarvoor natuurlijk niets extra. 

koken & tafelen algemeen

 

Eerlijker eten met mijn adviezen

  • Minder gifstoffen in je lichaam
  • Afvallen zonder hongergevoel
  • Kinderen leren gezonder te eten
  • Een betere conditie en meer energie
  • Minder ziektes en kwaaltjes
  • Deskundige begeleiding
  • Gratis recepten

Webwinkel

aHealthylife van Juglen Zwaan

(Gesponsorde link)

Actueel

Actuele info over acties of aanbiedingen of bijzonderheden rond openingstijden.

Meer weten?

Je kunt ons bellen of mailen. HIer vind je alle contactinfo. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Reviews

Reviews werken als mond op mond reclame maar dan op internet. Hier meer informatie.

Heb je een vraag? Anne helpt je graag verder!
Cookies

Door gebruik te maken van deze website gaat u ak